Despre celebrul zgârie-nori din Dubai se relatează în aceste momente în toate jurnalele de ştiri, din cauza flăcărilor care au ars deja 20 de etaje. Incendiul de la hotelul de cinci stele Address, din centrul orașului Dubai, ar fi izbucnit chiar înainte de a fi lansate artificiile pentru Anul Nou.

Eduard Irimia, promotorul Lokal Kombat, era cazat în hotelul din Dubai în momentul în care a luat foc şi a vorbit la Antena 3 despre incendiul devastator.

„Este o mobilizare de forțe extraordinară, pericolul este panica creată de acești oameni care sunt pe stradă. Sunt ambulanțe, sunt zeci de mașini de pompieri. Este un posibil act terorist pentru a crea panică. Este un incendiu suspect, foarte rapid s-a propagat, în numai două minute”, a spus Irimia.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, iar ceremoniile de Anul Nou se vor desfășura în continuare, conform unui anunţ al unui oficial al apărării civile, citat de postul de televiziune Al Arabiya, conform Reuters. Incendiul de la hotelul de cinci stele Address, din centrul orașului Dubai, ar fi izbucnit chiar înainte de a fi lansate artificiile pentru Anul Nou.

Se pare că incendiul izbucnit la un hotel din apropierea Burj Khalifa a fost cauzat de de un atac terorist înainte de artificii.Clădirea care a luat foc este a 36-a din lume în ceea ce priveşte înălţimea.

NapocaNews