Un grup de tineri musulmani de origine siriană au agresat sexual, duminica trecută, cel puțin trei femei într-un tren din Belgia, pe ruta Bruxelles – Tournai.Poliţia din Beligia a început o anchetă după cele trei tinere au făcut plângere că au fost agresate sexual într-un tren care circulă între Bruxelles – Tournai, pe 10 ianuarie, potrivit stirileprotv.ro.

Acuzaţii sunt trei minori de origine siriană, solicitanţi de azil în Franţa. Grav este că cel mai mic are doar 13 ani, relatează La Derniere Heure.Cei trei au fost interceptaţi în gara Tournai, au fost identificaţi, însă au fost lăsaţi liberi.

Una dintre victime are 22 de ani şi călătorea singură în tren. Potrivit martorilor, agresorii s-au aşezat lângă ea, au început să o sărute cu forţa şi să o pipăie. Ţipetele ei au alertat forţele de ordine din tren. Celelalte două victime ar fi adolescente de 16 ani.

În Koln, numărul plângerilor referitoare la violențele care au avut loc în noaptea de Anul Nou, a urcat între timp la 652, iar jumătate dintre acestea au fost agresiuni sexuale la adresa femeilor.

NapocaNews