Cancelarul Angela Merkel cred că e mulţumită! Invitaţia sa de a veni milioane de refugiaţi musulmani în Germania şi Europa a dat roade. Dar aceste roade sunt negative, nu pozitive, cum încercau propagandiştii jurnalişti plătiţi de Soroş să ne convingă. În Germania a devenit imposibil să mai mergi în siguranţă pe stradă fără să fi atacat de o hoardă de imigranţi musulmani, care să te fure sau agreseze fizic. Dacă eşti femeie: Ghinion, vorba sasului Iohannis, poţi fi sigur molestată sexual sau chiar violată. În marile oraşe germane se întâmplă deja, cum la Londra sau Molenbeek, ca femeile în fuste să fie agresate de gărzile islamiste de cartier care impun Şaria în inima Europei. În Germania nu se mai poate trăi în linişte şi pace de când au fost primiţi cu braţele deschise 1.100.000 de imigranţi musulmani. Aceştia deja impun legea lor pe stradă în Germania: Şaria, prin violenţă, furturi şi violuri faţă de necredincioşii creştini sau atei, religia le permite prin metoda Jihadului. Violul este o armă de luptă în “dar al-harb” – “tărâmul războiului”. Conform interpretării Coranului orice metodă împotriva infidelilor (necredincioşilor) este permisă în Jihad. Iată ce s-a ntâmplat de Sărbători în Germania tolerantă cu imigranţii musulmani: vă ofer doar câteva mărturii ca să înţelegeţi ce viitor lugubru ne aşteaptă în Europa islamizată cu contribuţia d-nei Angela Merkel.

Glaubenskrieg-erreicht-Deutschland-Polizei-zieht-Kraefte-aus-NRW-zusammen-weitere-Demonstrationen-geplant-Muslimische-Tschetschenen-greife_image_630_420f_wn

Mai multe tinere agresate sexual, în ajunul Anului Nou în Germania, au povestit momentele înspăimântătoare prin care au trecut. Katja L., în vârstă de 28 de ani, povesteşte că se afla împreună cu doua prietene în Koln în momentul în care a fost atacată de un grup de persoane. “Când am ieşit din gara, am fost foarte surprinsă de grupul mare de oameni (1000) cu care ne-am întâlnit acolo. Erau doar tineri străini”, a spus femeia, pentru publicaţia germană Express.“Am mers printre aceşti bărbaţi. Dintr-o data am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, iar apoi pe tot corpul. A fost un coşmar. Deşi am ţipat, bărbaţii nu s-au oprit. Eram disperată şi cred că am fost atinsă de aproape 100 de ori pe o distanţa de aproximativ 200 de metri”, a mai povestit Katja. Tânăra a declarat că ea şi prietenele sale au fost insultate şi, spune ea, a avut noroc că era îmbrăcată în pantaloni şi sacou. “Probabil că dacă purtam fusta mi-ar fi rupt-o”, a spus femeia. În cele din urmă fetele au reuşit să fugă şi s-au dus la secţia de Poliţie. “Nu le-am putut spune poliţiştilor cu exactitate ce bărbaţi ne-au agresat pentru că erau foarte mulţi”, a continuat Katja. Nu doar în Koln au existat astfel de agresiuni, ci şi în Hamburg, Munchen, Berlin sau Lubeck. Denise, o adolescenta în vârsta de 17 ani, a povestit că a fost şocată să vadă cum mai multe tinere au fost atacate de refugiaţi musulmani. “Unele fete au fost fugarite ca vitele. Sunt şocată ca astfel de lucruri se pot întâmpla în Hamburg. Ne este frică acum să mai ieşim să sărbătorim în stradă”, a spus fata pentru Bild.Asta a ajuns Germania civilizată a lui Angela Merkel: o ţară a terorii sexuale impuse de refugiaţii musulmani, ca şi segment de forţă al legii islamiste Şaria. Scandalul agresării a zeci de femei în noaptea de Anul Nou la Koln a provocat indignare în Germania, în timp ce autoritățile se acuză între ele. Ministrul german de Interne a criticat inacțiunea poliției din Köln în agresiunile în serie contra a aproape o sută de femei de Anul Nou. „Poliția nu poate lucra în acest fel”, a spus Thomas De Maiziere. Faptele s-au petrecut într-o piață foarte frecventată din centrul orașului Koln lângă Catedrală, în timp ce forțele de ordine au fost mobilizate în număr mare în noaptea de Revelion. „Nu este posibil ca piața să fie evacuată și apoi să aibă loc chiar acolo” agresiunile, iar poliția „să aștepte plângerile” victimelor pentru a reacționa, a transmis ministrul de interne, cerând „clarificări urgente”.

Situaţia s-a agravat în aşa de mare măsură în ţara lui Goethe şi Schiller, care a devenit un tărâm al războiului islamist “dar al-harb” pentru imigranţii islamişti, încât e cazul ca MAE să emită o atenţionare oficială de călătorie pentru românii care merg la muncă sau în excursie în Germania şi, mai ales pentru femei, pentru pericolul la care se expun: Românce staţi acasă, în Germania puteţi fi molestate sexual sau violate de refugiaţii musulmani primiţi cu îngăduinţă suspectă de către cancelarul german Angela Merkel! Uitaţi de Germania paşnică, prosperă şi civilizată. Game Over!

Ionuţ Ţene

German-Muslims