Referitor la pozițiile domnilor Răzvan Burleanu și Anghel Iordănescu de la FRF senatorul Alin Tișe, liderul liberalilor clujeni, se vede nevoit să fac următoarele precizări:

”Faceți bine și nu jigniți Clujul! Nu e oraș de mâna a doua! ‪#‎CLUJARENA‬ este cel mai modern și unicul stadion multifuncțional din țară.

A costat de 7 ori mai puțin decât cel din Bucuresti. NU a fost schimbat gazonul niciodată, spre deosebire de București unde l-au schimbat de aproape 20 de ori. #‎NATIONALARENA‬ dupa ce a costat 288 milioane de euro înghite bani publici la fiecare meci.

Deci Clujul nu este un oraș de mâna a doua. Si nici stadionul de la Cluj .

Discreditarea CLUJ ARENA este facută cu scopul de a justifica refuzul federației de a juca meciuri oficiale pe Cluj Arena. Este regretabil ceea ce se întâmplă!

Tratarea clujenilor în acest fel arată modul inadmisibil si disprețuitor în care interesele financiare din fotbal aduc atingere interesului public.

Solicit FRF să ia decizii ținând cont de interesul public al românilor, nu al grupului de interese financiare din jurul decidenților vremelnici din fotbalul românesc”.

NapocaNews