Un video în care un grup de imigranți musulmani violenți atacă doi pensionari germani după ce aceștia au sărit în apărarea unei femei molestate sexual a fost lansat pe Facebook. În imagini se observă cum un bărbat de origine arabă îl ține pe celălalt de braț și îi transmite câteva vorbe grele, scrie dailymail.co.uk.

Întreaga scenă s-a petrecut în mijlocul zilei în metroul din Munchen, iar Poliția germană a lansat o anchetă după ce a văzut filmulețul pe Facebook.

Un martor ocular a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat în metroul din Munchen.”O tânără femeie a fost atacată în metrou. Când doi oameni mai în vârstă au încercat să intervină, aceștia au fost atacați la rândul lor. Doi solicitanți de azil se aflau în spatele unei tinere. Unul dintre aceștia, probabil de origine arabă, a deranjat-o pe femeie. Acesta i-a spus ceva tinerei și a întrebat-o:” Dece nu mi-ai răspuns în germană?”. Aceasta i-a răspuns: ”Pentru că m-ai întrebat în engleză”. Cred că atunci el și-a pus mâna pe spatele ei. Atunci ea s-a întors și s-a uitat în direcția mea. În timp ce trenul mergea, azilantul a încercat să spargă unul dintre geamurile metroului. Cred că era nervos pentru că fusese respins de fată. Mai multă lume a început să strige la el să se oprească. Atunci, unul dintre aceștia a fost atins pe cap de unul dintre azilanți care purta o geacă maronie… Apoi l-a luat de gât pe acesta și a încercat să-l lovească. Situația scăpase de sub control , iar când trenul a ajuns în stație le-am strigat că vom chema poliția. Atunci mai mulți oameni le-au transmis acestora să coboare, lucru care l-au făcut în final. Nu am mai chemat poliția, deoarece mi s-a spus de mai multe ori de diverse cunoștințe că poliția le transmite victimelor că nu are ce să facă”, a narat martorul ocular pe Facebook.

Nu înțelegem de ce MAE nu emite o avertizare de călătorie pentru românce în Germania, unde pot fi agresate sexual, molestate sau violate de imigranții musulmani violenți, fără ca poliția să intervină pentru că au primit ordin în acest sens de la cancelarul german Angela Merkel, ca polițiștii din Kiel.

NapocaNews

30C9B8BD00000578-3426947-image-a-35_1454353628116