Mama băiețelului în vârstă de 10 ani care a fost violat de un irakian musulman într-o piscina din Austria spune ca regreta ca și-a învățat copilul sa îi primească cu brațele deschise pe refugiați, ascultând de îndemnul iresponsabil al cancelarului Angela Merkel.

Mama victimei, Dunja a venit în Austria în anii ’90, fugind de războiul civil din Serbia. Ea spune ca i-a învățat pe toți cei cinci copii ai săi sa arate fata de refugiați aceeasi ospitalitate de care a avut parte in trecut. Acum spune ca regreta.

Dunja a catalogat ca „monstruoasa” apărarea irakianului, care a declarat ca avea „prea multa energie sexuala”. „Nu mi-a venit sa cred cand am auzit. Am venit din Serbia si am petrecut cinci ani intr-un centru alaturi de imigranti de diferite nationalitati. In niciun caz nu ma puteti numi rasista, dar incercarea de a se apara in acest fel este monstruoasa. Este ca si cum as spune ca ma duc maine la banca sa o jefuiesc pentru ca nu am indeajuns de multi bani pentru copiii mei. Stiu ca ranile fizice se vor vindeca, însa cele sufletesti ar putea sa ramana pentru totdeauna”, a declarat femeia pentru Kronen Zeitung.

Baiatul ei, pe nume Goran, a fost spitalizat cu leziuni grave. In fiecare noapte are cosmaruri si plange, a mai afirmat Dunja.

Irakianul a declarat politiei ca stia ca un asemenea act „este interzis in orice tara din lume” si ca „nu a fost intotdeauna bolnav”. El a mentionat ca nu a dorit sa il „sperie” pe baietel.

Violul bestial a avut loc pe 2 decembrie, însă autoritătile austriece au facut abia acum public cazul pentru a „proteja victima”.

NapocaNews