Mâine, 16.02.2016 – de ziua mea de naștere, în cadrul conferinței de presă de la ora 12, ce va avea loc la sediul partidului din str. V. Alecsandri nr. 1, îmi voi anunța intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Am avut o astfel de tentativă în anul 2008, iar acum revin!

Cred că e nevoie de PNȚCD în consiliile locale, dar și în cel județean, pentru o mai bună transparență în luarea deciziilor și distrugerea mafiilor locale – de tot felul. Cred că e nevoie de oameni noi (deoarece după un timp apare plafonarea), care să abordeze problemele cetății din punct de vedere administrativ, și mai puțin politic. Cred în proiecte pe termen lung și nu în plantarea de panseluțe, pentru a demonstra că facem ceva… Cred că instituția primăriei a realizat multe lucruri în ultimii ani, dar nu s-a vorbit deloc despre eficiența investiției, respectiv a cheltuirii banului public în mod responsabil – vezi Raportul Curții de Conturi!

Împreună cu colegul meu Ramon Moldoveanu – cel care deschide lista la Consiliul județean și viitor candidat pentru funcția de președinte CJ, am decis că ne dorim o campanie elegantă, în care să discutăm despre proiectele noastre prin care sperăm să readucem prosperitatea și demnitatea clujenilor.

Doamne ajută-ne! SUS NAȚIA!

Horia S. Dan