Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, a lansat joi o chemare la lupta pentru ca România sa fie „a tuturor românilor si numai a românilor”, dupa ce în presa au aparut speculatii despre cedarea Portului Constanta catre olandezi si o posibila invazie a refugiatilor musulmani în Vama Veche și pe Litoral.

„Dragi romani,

Dragi camarazi,

Acum este momentul sa ne ridicam la lupta. Va chem pe toti alaturi de Partidul Romania Unita pentru a ne apara tara de imigrantii musulmani si de vanzatorii de tara. De voi depinde daca portul Constanta va fi romanesc sau daca Vama Veche va mai fi a voastra, sau daca va fi invadata de imigrantii musulmani.

Partidul Romania Unita este singurul partid din Romania independent, care lupta pentru viitorul, destinul si suveranitatea natiunii romane. Tot ceea ce avem de facut este sa ii adunam laolalta pe toti ai nostri, pentru o Romanie a romanilor, a tuturor romanilor si numai a romanilor”, se arata in discursul inregistrat video si postat pe Facebook de Bogdan Diaconu.

Vezi VIDEO

NapocaNews