Printre cei care se aflau la aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles la momentul producerii exploziilor puternice era și fiica antrenorului echipei Dinamo București, Mircea Rednic, care își aștepta fiica, Luana, ce tocmai aterizate cu un avion.

„După a doua bombă, toată lumea a început să alerge. M-a luat un domn, m-a băgat în biroul lui și ne-am încuiat acolo. Ne-am băgat sub birou. Eram vreo 8 persoane. Am stat cam 15 minute și după aceea ne-au anunțat că trebuie să evacuăm aeroportul. Am alergat și nu m-am uitat în jur. Am văzut răniți și nu mi-am dat seama dacă mai erau în viață. Doar am alergat și eram disperată să ies. Îmi era frică să nu alerg spre un loc unde era o bombă. Acum suntem pe pistă.

Ne-a scos afară. Sunt multe ambulanțe și pompieri. La un restaurant și o farmacie mi se pare că au fost bombele. Căzuse tavanul și era praf, dar nu mai era fum, când am ieșit nou.

Nu știu nimic. Eu nu mai plec. Am lăsat bagajul în aeroport. Nu mă mai interesează. Îl aștept pe tata să vină să mă ia cu mașina. Sunt doar angajați de la aeroport lângă noi. Nu sunt forțe de ordine.”, a spus Luana pentru Digi 24.

NapocaNews