Exemplul jurnalistului Liviu Avram a fost urmat la Cluj-Napoca de către Mihai Seplecan, fostul președinte C.J. Cluj și Bogdan Ungureanu, liderul PRU Cluj-Napoca, care le-au fost respinse candidaturile de BEM.

Bogdan Ungureanu, candidat la primăria Clujului, a înregistrat un apel la  instanța de fond, care va fi judecat de către Tribunalul Cluj în legătură cu respingerea ilegală de către BEM a candidaturii sale.

Liderul PRU Cluj-Napoca consideră că judecătorii clujeni îi vor da câștig de cauză și va putea candida la funcția de primar și consilier local, pentru că în ”România e constituțional să alegi și să fi ales, iar respingerea unei candidaturi e în afara legii fundamentale. E dreptul meu constituțional de a candida la primăria Clujului”.

Bogdan Ungureanu a mai solicitat să fie verificate și valabilitatea semnăturilor celorlalte partide PNL, PSD sau PMP, care și-au depus candidaturile și nu au fost respinse de BEM.

”Dacă e nevoie voi veni cu membrii PRU să verificăm valabilitatea semnăturilor depuse de contracandidați, dacă BEM nu are suficienți oameni” a declarat liderul PRU Cluj-Napoca.

NapocaNews