Ieri, capitala Europei, Bruxelles, zi liniștită. Fără morți. Doar o femeie zdrobită pe strada Brunfaut din Molenbeek. Un tânăr musulman defavorizat, posesor de Audi, a lovit-o în plin. Pe rețelele de socializare, nu pe stradă, a fost lovită de “islamofobi” și “extremistii de dreapta”. Audi-ul discriminat s-a oprit, dupa ce câțiva polițiști în civil i-au arătat pistoalele.

În rest, repet, o zi obișnuită. Nu aeroport, nu metrou, nici încărcături explozive. Doar: poliție călare, multă, mașini blindate, jandarmi, scuturi, ciocniri multiculturale, arestări tolerante, sirene, țipete, urlete ale diversității, tineri marocani, cu tineri antifas, cu tineri flower –power, cu toții contra tineri identitari, o sută, ilegali, nedoriți, dezaprobați, arestați. Normalitate. Totul, în imagini, în linkul de mai jos.

http://www.fdesouche.com/715967-molenbeek-la-police-interpelle-des-militants-dextreme-droite-armes

Bruxelles nu este Beirut. Europa nu este Liban. Acum se fac doar pregătiri și repetiții pentru asta. Pentru că, nu se poate altfel. Pentru că, multiculturalism plus diversitate, plus toleranță, plus dragoste, minus frontiere, minus patriotism, minus națiuni = viitor. Altfel, Europa va avea un sfârșit de tot cac.tul. Și nimeni, cu Komisia Europeană în frunte, nu vrea asta. Mai ales, Bruxelles-ul. Pentru că a avut un trecut frumos și are un prezent atroce, va avea un viitor de poveste. Și Europa cu el.

Serviciile franceze anunță: în molenbeekul Saint – Denis sunt “fișati” 1200 de islamiști periculoși. Șeful Europol anunță: în Europa, “mareea” a adus 5000 de jihadiști. Vești rele. Poliția aerului, de pe aeroportul din Bruxelles, anunță: 60 de islamiști radicali, adepți ai Statului Islamic, fac parte din personalul de deservire al aeroportului. Veste bună. Foarte bună. Doar 60. Curățenie, bagaje, servirea pasagerilor, spălarea avioanelor. Legitimații de acces, din sălile și restaurantele aeroportului până in cockpitul avionului. Ibrahim și Khalidd el- Bakraoui, care s-au aruncat în aer, au lucrat chiar acolo. Peste tot, multiculturalism, toleranță, diversitate, jihad. Prezentul.

Doamnelor și domnilor, Bruxelles vă dorește un zbor plăcut spre viitor!

Bogdan Calehari