După ce în Suedia a crescut numărul delictelor sexuale la bazinele de înot, autoritățile de aici și din alte state au început să recurgă la măsuri de „integrare” a musulmanilor care par mai degrabă să ducă la o adaptare a societăților gazdă la preceptele islamice. În orașul german Bornheim s-a recurs la interzicerea accesului bărbaților musulmani la piscină, însă în capitala daneză Copenhaga s-a ajuns la segregare de gen. Accesul la bazine este permis la ore separate pentru bărbați și femei.

Clubul de înot HSK din Copenhaga consideră că aceasta este o ”rețetă pentru integrare”, arătând că în felul acesta tot mai mulți copii musulmani au început să ia parte la cursurile de înot. Însă măsura a fost criticată de politicienii danezi, care o consideră contrară valorilor societății daneze.

Cursurile de înot doar pentru fete au loc cu geamurile acoperite, în acord cu preceptele islamice, așa cum au cerut părinții.Danezii au renunțat la multiculturalism pentru islamism!

Viceprimarul Copenhagăi, Carl Christian Ebbesen, din Partidul Popular Danez, partid de dreapta considerat populist, a criticat această segregare și a catalogat-o drept ”un pas înapoi în privința integrării” și ”distructivă” pentru cultura daneză. ”Este o adevărată nebunie să îndeplinești aceste solicitări. Bazinele au nevoie de clienți și nu ar trebui să le închidem acoperind geamurile și punând panouri cu ”doar pentru fete” și asta pentru a răspunde solicitărilor unor fanatici religioși”, a spus viceprimarul. ”De fiecare dată când răspundem astfel la asemenea solicitări ne distrugem societatea pentru care am lucrat atât de mult”.

NapocaNews

 

musulman-islamjpg.a2m17ql5iu