„Disparitia culturii greco-crestine va însemna sfârșitul Greciei ca stat. Acest proces progresează rapid și, în curând, vom mai putea Greciei doar ‘Veșnica Pomenire!’. Refugiații sunt trimiși în Grecia, pentru a schimba identitatea națională și religioasă a tarii”- a subliniat Episcopul Ambrozie, intr-o conerință de presă ieri, titrează LoNews.ro.

Conform Mitropolitului, cucerirea Greciei este promovata si prin televiziunea de stat: „Care este sensul programelor de știri în limba arabă? Cât de mulți dintre imigranți au posibilitatea sa urmăreasca programele TV și programul canalului grec de stat?

Cine i-a intrebat pe cetățenii greci, care plătesc pentru televiziunea publică prin taxele care li se impun? Ne exprimăm indignarea fata de această crimă împotriva poporului! Difuzarea de programe în limba arabă va legitima, astfel, mulțimea de imigranți! A priori, acestia sunt recunoscuti ca fiind rezidenți legali ai țării!”

La televiziunea de stat greacă se emit emisiuni în limba arabă pentru refugiații musulmani, conform hotărârii guvernului de extremă stânga condus de neo-marxistul A. Tsipras.

NapocaNews