Corina Şuteu, ministrul Culturii, organiza petreceri la Cannes de zeci de mii de euro, din banii statului. Cel puţin asta spun mai multe organizaţii ale oamenilor de film din România, într-o scrisoare deschisă trimisă premierului Dacian Cioloş. Mai mult, noul ministru a organizat acum câțiva ani celebra expoziție de artă cu ”Poneiul roz cu svastică” de la New York.

Dar culmea tupeului ateist al ministrului ”soroșist” e că nu și-a ăcut cruce la investitură.Corina Șuteu, noul ministru al Culturii, nu a făcut SEMNUL CRUCII la învestitura de la Cotroceni

Corina Șuteu a fost învestită, miercuri după-amiază, ca ministru al Culturii, de către președintele Klaus Iohannis.

După intonarea imnului național, Șuteu a depus jurământul ca ministru, cu mâna pe Biblie. La finalul depunerii jurământului, după ce a rostit fraza „Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, Șuteu nu și-a făcut semnul Crucii, așa cum se obișnuiește.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezent președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, premierul Dacian Cioloș, membri ai guvernului și consilieri prezidențiali, titrează ActiveNews.

Corina Șuteu, fost director al Institutului Cultural Român New York, a fost secretar de stat în Ministerul Culturii, în echipa fostului ministru, Vlad Alexandrescu, pe care îl înlocuiește acum în Cabinetul Cioloș.

NapocaNews

poneiul-roz-svastica