Echipa feminină de handbal CSM București a câștigat prima semifinală din cadrul turneului Final Four al Cupei României, scor 26-25 cu HCM Baia Mare și este prima finalistă a competiției ce se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Echipa din capitală este astfel, aproape de a realiza o performanță extraordinară după ce s-a încununat și campioană a României, pentru al doilea an consecutiv, dar a câștigat și Liga Campionilor Europeni.

Meciul de la Cluj-Napoca a fost, așa cum era de așteptat, extrem de echilibrat și disputat, cele două formații fiind de altfel, cele mai galonate din întrecerea internă a handbalului feminin.

Băimărencele au condus la pauză cu scorul de 12-11, dar actul secund, deși la fel de echilibrat precum primul, a fost adjudecat de CSM București, cu scorul de 15-13, tabela de marcaj indicând la finalul înfruntării un avantaj minim de partea campioanelor Europei,

scor final 26-25. În cealaltă semifinală HCM Roman s-a impus în fața Dunării Brăila cu scorul de 27-20 și va disputa finala Cupei României, sâmbătă, de la ora 18.00, în compania CSM-ului din București.

Paul Panait