Scene extrem de violente au avut loc miercuri în tramvaiul 41, în stația Crângași.O călătoare a surprins miercuri dimineaţă o bătaie în tramvaiul 41 între alţi patru pasageri, dintre care doi țigani.

Doi călători naționaliști le-au cerut unui băiat și unei fete, ambii țigani, să dea muzica mai încet, însă aceștia au refuzat: „Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ți-o iei. Nu te mai da cocoș, stai liniștit, nu te mai agita”. În ciuda amenințărilor, cei doi tineri au sfârșit prin a fi bătuți cu pumnii și cu picioarele de către ceilalți doi bărbați.

Pe înregistrare se aude cum tinerii țipă de durere: „Au, mi-ai rupt mâna”, în timp ce ceilalți cer să li se deschidă ușa, probabil pentru a continua bătaia în stradă.

Incidentul a fost înregistrat cu telefonul mobil și postat pe internet. Filmarea a devenit virală, ajungând în câteva ore la peste 20 mii de vizualizări şi peste 400 de share-uri, însă a fost mai apoi şters de către utilizator.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat cu privire la incidentul de miercuri dimineaţa şi a deschis un dosar în care se fac cercetări cu privire la tulburarea liniştii şi ordinii publice.

NapocaNews