La începutul acestui an am scris un articol cu titlul ”2016 – un nou an de teroare islamică în Europa?”. După ce bătrânul continent a fost invadat anul trecut de sute de mii de refugiați din Asia și Africa, iar milioanele de musulmani aflați deja în statele occidentale s-au radicalizat din ce în ce mai mult, un val de atentate teroriste face victime. Din păcate nu mi-am imaginat că va urma altceva în urma politicii anti-europene și anti-creștine a liderilor europeni. Politicieni precum președintele francez François Hollande sau cancelarul german Angela Merkel nu văd (sau mai exact nu vor să vadă) pericolul islamizării țărilor europene. Deși nu mai trece nici o săptămână fără ca o mulțime de nevinovați să își piardă viețile în urma unui atac terorist, nu se iau măsuri împotriva imigrației și a islamizării. Un preot a fost ucis de jihadiști într-o biserică din Normandia și enoriașii au fost luați ostatici, la Nisa 84 de oameni au fost uciși și 303 răniți după ce un tunisian a intrat cu un camion în mulțime, 9 oameni au fost împușcați mortal la München de către un iranian, un alt islamist a deschis focul într-un Mall din Suedia, toate aceste incidente au avut loc în ultimele săptămâni. Atunci când europenii nu se mai simt în siguranță și nimeni nu poate să-i protejeze în propriile orașe e clar că ne aflăm într-o criză. Deocamdată pot trage de aici următoarele concluzii:

1. Lupta împotriva terorismului e o glumă proastă. Auzim la știri și citim în ziare: Belgia e în alertă, Franța e în alertă, Germania e în alertă, Marea Britanie e în alertă. Guvernele iau măsuri împotriva terorismului, măresc securitatea și vigilența. Dar nu se ia nicio măsură împotriva teroriștilor! Ghetourile musulmane din marile orașe europene sunt pepiniere de teroriști unde poliția nu mai intră de frică. Spre exemplu, cartierul Molenbeek din Bruxelles e locuit de o mulțime de adepți ai islamismului și potențiali teroriști, rezidenții de aici s-au arătat solidari cu atacatorii sinucigași ce au comis atentatele din noiembrie de la Paris și cele din martie în capitala belgiană. Toți teroriștii și criminalii în serie ce se mișcă la fel de liberi în Europa ca în Siria sau Irak sunt musulmani. Deși sunt puțini față de majoritatea imigranților, majoritatea acestora sunt islamiști și îi sprijină direct sau indirect. Imigrația și islamul sunt ceea ce a cauzat acest val de teroare. Doar atunci când se vor lua măsuri pentru repatrierea imigranților non-europeni și stoparea primirii de refugiați, se va putea opri și pierderea de vieți. Oricât de multe măsuri se iau, nimeni nu poate ști care din milioanele de jihadiști aflați în Europa va lua mâine un cuțit sau o armă de foc și va ucide la întâmplare.

2. Mulți jihadiști acționează independent de ISIS sau Al-Qaeda. Degeaba caută serviciile secrete și poliția persoane suspecte de legături cu organizații teroriste. Terorismul este o tactică ce nu depinde neapărat de apartenența la o anumită grupare. În cazul terorismului islamic știm că fenomenul este alimentat de ideologia islamistă răspândită în nenumărate moschei în Europa de către imami fanatici. Avem exemplul clericului extremist Anjem Choudary, pakistanez născut și crescut în Anglia, care de nenumărate ori a luat apărarea teroriștilor și a fost de acord cu acțiunile lor. Acest individ este lăsat de guvernul britanic să predice mesaje de ură împotriva europenilor. Orice tânăr musulman ce frecventează o moschee poate fi influențat de discursul imamilor și apoi de unul singur sau împreună cu alții să ucidă oameni nevinovați în numele islamului urând ”Allah Akbar!”. Acești potențiali teroriști sunt mulți. Ei nu au întotdeauna un plan bine organizat, pot acționa oricând și oriunde, pot trage în oricine și sunt dispuși să moară ca martiri pentru religia lor fanatică. Ei nu sunt un rezultat al antrenamentului militar în Statul Islamic, ci a politicii pro-imigrație a Uniunii Europene.

3. Încet, încet, islamul umple golul spiritual din Occident. De câteva decenii Europa a uitat de Hristos, societatea din vest a devenit tot mai laică până când procente importante din populație au îmbrățișat ateismul sau interpretează dogma creștină după bunul plac într-un spirit liberal ce nu mai are nimic de a face cu spiritualitatea și tradiția Europei creștine. Neomarxiștii își imaginează că toată politica și propagana care a reușit să-L scoată pe Dumnezeu din stat, din școli, din spațiul public și chiar din sufletele oamenilor, va aduce o eră ateistă. Total greșit! Acest gol spiritual va fi umplut de către rezidenții musulmani ai continentului, categorie numeroasă și în continuă creștere la care ideile corupte ale marxismului cultural nu au prins. Islamismul radical, pentru care fanatismul este un pilon elemetar, va domina Europa occidentală dacă europenii nu se vor trezi până când încă nu e prea târziu. Ateismul, homosexualitatea, libertinajul sexual sau feminismul sunt concepte promovate puternic de către adepții neomarxismului, dar care în islam se pedepsesc cu moartea. Ignoranții care azi poartă tricouri cu ”Refugees Welcome” vor fi viitoarele victime ale jihadiștilor.
4. A devenit periculos să mai călătorim în țările cu mulți imigranți non-europeni. Vara trecută am fost în mai multe orașe europene care apoi au căzut pradă acțiunilor musulmanilor fanatici. Printre acestea Köln (unde în noaptea de anul nou imigranții arabi și negri s-au dedat la jafuri și violuri), München (unde recent un iranian a ucis 9 oameni) și Bruxelles (unde atentatele din martie au arătat că în capitala UE europenii nu mai sunt în siguranță în fața pericolului islamist). Zilele acestea un prieten îmi spunea că e îngrijorat să se ducă pe Coasta de Azur după atentatele de la Nisa. Degeaba se iau măsuri împotriva terorismului, oricând un descreierat poate să se urce la volan și să intre cu mașina în mulțime. Ar trebui să nu mai călătorim în vest sau cel puțin să evităm zonele aglomerate pentru a nu ne pune siguranța în pericol?
5. Repatrierea imigranților este absolut necesară pentru ca Europa să supraviețuiască. Imigrația din Asia și Africa nu a adus nimic bun Europei. Milioane de străini se află deja pe continent și nu pot fi integrați sau asimilați. Dimpotrivă, ritmul în care se înmulțesc și faptul că aceștia se amestecă cu europenii poate duce la schimbarea ireversibilă a Occidentului. În 50-70 de ani țări precum Franța, Belgia, Olanda, Germania sau Marea Britanie pot deveni califate islamice sau niște locuri de nerecunoscut. Civilizația europeană nu poate supraviețui decât prin europeni. Dacă statele europene nu vor pune în practică o politică de repatriere a imigranților, fie ei veniți aici ca refugiați de câteva luni, sau născuți pe continent, atunci în următoarele decenii cultura și civilizația vor dispărea din vest. Doar Europa de Est va mai avea o șansă să se salveze dacă va învăța din experiența negativă a Occidentului și va renunța la multiculturalism și corectitudine politică.

6. Argumentele taberei pro-imigrație sunt expirate și penibile. De fapt sunt atât de expirate că încep să pută a prostie. Când musulmanii născuți, crescuți și educați într-o țară europeană sunt intolerați, fanatici și aprobă faptele teroriștilor, cum poate să fie cineva atât de ignorant și de spălat pe creier încât să zică că refugiații fanatici ce vin acum pe continent vor ajuta la dezvoltarea economiei? Când mai multe activiste neomarxiste au fost violate de imigranții pe care îi apără, acestea au dat vina pe rasismul europenilor pentru faptele agresorilor. Și să nu uităm și de politicieni importanți precum Angela Merkel care anul trecut cerea pedepsirea cetățenilor care postează mesaje critice la adresa refugiaților pe rețelele de socializare. Când îi ia foc casa orice om normal încearcă să oprească incendiul. Doar un bolnav psihic aruncă benzină pe flăcări și apoi îi dă cu parul în cap celui care stinge flăcările. Cam așa văd eu zilele acestea tabăra pro-imigrație, o categorie de oameni din ce în ce mai mică spre binele Europei.

7. Interpretarea fanatică a islamului domină în rândul musulmanilor. Știu că există destui musulmani care sunt oameni buni și nu fac rău nimănui, dar sincer să fiu cred că sunt minoritari și că le este frică de frații lor extremilti sau nu vor să facă ceva contra acestora. În lumea islamică drepturile omului și toleranța sunt concepte străine. Doar legea sharia și Coranul contează. Aceeași mentalitate au adus-o imigranții în Europa. Nu vreau să intru în chestiuni teologice aici, dar mențioez că spre deosebire de creștinism, religia mahomedană e mult mai deschisă interpretării și există foarte multe pasaje din Coran ce permit justificarea războiului, a crimelor împotriva celor ce nu sunt musulmani, a violului, pedofiliei, sclavagismului și tratarea femeii ca proprietate. Când numărul acestor oameni crește pe zi ce trece în Europa se ajunge inevitabil la o ciocnire a civilizației, iar totul se încheie prin violență.

8. Tot mai mulți europeni se trezesc și luptă să redevină stăpâni pe propriul pământ. Observăm o creștere a ceea ce liberalii și stângiștii numesc ”extrema dreaptă”, în realitate forțe național-creștine și pro-europene ce luptă pentru drepturile autohtonilor de a fi stăpâni în propriile state. Naționaliștii au avertizat de multă vreme că imigrația va aduce mai mult rău decât bine, mai multă moarte și suferință decât o coexistență pașnică și o utopie multiculturală. Nu cred că ne bucurăm nici unul că din ce în ce mai mulți oameni ne dau dreptate doar pentru că au fost atât de multe victime în urma invaziei islamice la care asistăm. Dar tot mai mulți se trezesc, tot mai mult văd dincolo de minciuni, etichete și prejudecăți. Se dorește o Europă a europenilor, o soluție la criza cauzată de imigrație și islamizare. Sunt sigur că în următorii ani acest lucru se va reflecta și în mediul politic și că există șanse serioase să asistăm la o renaștere a naționalismului pe continent.

Codrin Goia