Politiştii clujeni au identificat în flagrant un tânăr de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, care a încercat să comercializeze bilete de intrare la UNTOLD, contrafăcute.

Sesizarea a fost făcută de o persoană din Cluj-Napoca. Aceasta ar fi găsit anunţul pentru vânzarea de bilete la UNTOLD, pe un site de tranzacții on-line, la preţul de 270 bucata.

Partea vătămată a stabilit o întâlnire cu vânzătorul și a achiziționat 3 bilete de intrare, sub prețul oficial.

O a doua parte vătămată a reclamat că a primit un mesaj la adresa de email, iar un bărbat îi oferea spre vânzare bilete la festivalul menționat, la ofertă, sub prețul oficial.

În 26 iulie, cu ocazia flagrantului, polițiștii au depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca o persoană care oferea spre vânzare bilete de intrare la festival.

Persoana în cauză, un tânăr de de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor i-a înmânat victimei 4 bilete de intrare și o copie a unui act de identitate, iar cu ocazia examinării s-a constatat că biletele ar fi contrafăcute.

Tânărul mai avea într-o geantă, încă un bilet de intrare cu seria identică cu cele comercializate celor două victime.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar față de tânărul de 21 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

NapocaNews