Cei mai străluciți tineri cercetători din România, care încă nu au împlinit 35 de ani, au fost premiați astăzi de către Primăria Cluj-Napoca și Rada Mihalcea.

Primarul Emil Boc a declarat încă o dată că menirea orașului Cluj-Napoca este să devină centru european al cercetării și inovării în următorii ani, bazându-se pe talentele descoperite în universitățile clujene.

„Firma Coral Impex susține excelența, nu suntem la prima acțiune de acest gen. În acest an ne-am concentrat pe activități de CSR, prin care ne-am asumat anumite acțiuni responsabile față de comunitatea întreagă. Avem în firmă peste 300 de angajați și ne-am dat seama cât de importanți sunt specialiștii. Îi felicit din toată inima pe toți, pe profesorii pe care i-au pregătit, pe organizatorii evenimentului, vom fi mai departe alături de ei și în anii care urmează”, a declarat Ciprian Bogagiu, directorul comercial al Coral Impex.

Compania l-a recompensat pentru activitate pe cercetătorul Dan Vodnar (USAMV Cluj).

Academicianul Emil Burzo a pus accent pe pe primul loc ocupat de departe la nivel național de orașul Cluj-Napoca în privința lucrărilor științifice generate raportat la numărul populației.

Castigatorii editiei 2016 sunt:
premiul I: Alina Badescu
sef de lucrari, Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, E.T.T.I. (telecomunicatii)
premiul II: Monica Focsan
Cercetator stiintific I (CS I), Departamentul de Nanobiofotonica si Microspectroscopie Laser, Institutul de Cercetari Interdisciplinare in Bio-Nano-Stiinte, Universitatea „Babes-Bolyai” (fizica)
premiul III: Dan Vodnar
Prorector Cercetare, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca (biotehnologie)
mentiuni speciale:
Cristina Coman
Asistent Universitar, Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor,
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca (chimie-fizica)

Luiza Buimaga-Iarinca
cercetator (CS III),
Departamentul de Fizica Moleculara si Biomoleculara, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare, Cluj-Napoca, Romania (fizica)

NapocaNews

coral impex rada mihalcea

coral impex rada mihalcea1

coral impex rada mihalcea2

coral impex rada mihalcea3