Kristian Nairn, „uriaşul” care a interpretat rolul Hodor în ”Urzeala tronurilor”, a mixat, sâmbătă seara, pe o scenă a Festivalului Untold în calitate de DJ. „Nu puteam lipsi din capitala nopţii şi magiei”, a spus actorul, mărturisind că în România cel mai mult îi plac oamenii, foarte deschişi.

Marmura prinde viaţă la Buşteni: Simpozion de Sculptură la Castelul Cantacuzino din oraş – Peste zece artişti, 105 tone de marmură, 30 de zile de artă 15:22

Irlandezul Kristian Nairn se transformă în spatele pupitrului şi devine un virtuoz al platanelor. Cu căştile pe urechi, mişcându-se în ritmul muzicii, actorul – DJ a mixat peste o oră pe o scenă din cadrul Festivalului Untold în faţa câtorva sute de tineri extaziaţi, care i-au scandat minute în şir numele din film, „Hodor”, şi l-au aplaudat frenetic.

”Îmi place aici la Cluj, îmi place oraşul, am mai fost în România de câteva ori până acum, la Bucureşti. Îmi plac cel mai mult oamenii, sunt foarte deschişi şi ospitalieri, a fost o plăcere să mă reîntorc. Despre Untold, am văzut line-up-ul, lista de artişti, trupe şi DJ care vor urca pe scene, sunt cei mai mari din lume, şi nu puteam lipsi din capitala nopţii şi magiei. Îmi place foarte mult atmosfera de la festival, care este incredibilă, şi publicul, care este fenomenal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Kristian Nairn.

Actorul – DJ consideră că actoria şi muzica sunt lucruri diferite, dar au, totuşi, un punct comun. ”Când eşti DJ vezi reacţia mulţimii, a publicului din faţa scenei, iar ca actor în filme sau seriale, observi, din nou, reacţia publicului pentru rolul pe care îl joci. Ca actor te poţi transforma în altcineva, dar acelaşi lucru îl poţi face şi de pe scenă, din spatele pupitrului. Eu nu mă gândesc ce voi mixa înainte de a urca pe scenă, după ce urc, închid ochii şi mă las în voia muzicii. Este o decizie de moment ce voi mixa”, a spus DJ-ul.

Acesta nu ştie ce îi place mai mult, să fie actor sau DJ, dar se bucură că are timp pentru amândouă job-uri, pe care le iubeşte în aceeaşi măsură, titrează Mediafax.

”Totuşi, parcă muzica îmi place mai mult, pentru că face parte din viaţa mea încă de când m-am născut, nu îmi imaginez viaţa fără muzică. Am ocazia să călătoresc peste tot prin lume, să întâlnesc mulţi oameni, nu mă pot plânge din acest punct de vedere. În paralel, jucam şi în şi eram şi DJ, plecam la 4 dimineaţa din barurile unde mixam şi ajungeam pe platourile de filmare, unde filmam toată ziua. Lipsa cuvintelor era binevenită, pentru că eram pe jumătate adormit. Când am primit scenariul serialului şi am văzut că am un rol în care nu vorbesc, le-am spus , dar apoi mi-am dat seama că este cel mai bun rol pe care îl puteam juca. A contat şi limbajul trupului în film, ca mod de exprimare, care a înlocuit cuvintele. După ani de zile am ajuns să îl îndrăgesc”, îşi aminteşte acesta.

NapocaNews