Deşi participă sute de mii de români şi turişti străini la Festivalul Untold, nu toţi politicienii sunt de acord cu acest eveniment care a sufocat rutier şi demografic oraşul Cluj-Napoca. Mihai Seplecan, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, a postat vineri, 5 august, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care susţine că Untold este „poarta Antihristului“, acuzând generaţia tânără că a uitat prea repede tragedia de la Colectiv.

Mihai Seplecan, fost liberal exclus din PNL Cluj şi pentru că a pus icoana Maicii Domnului îbn sediul Consiliului Judeţean, susţine într-o postare pe pagina sa personală de Facebook că tinerii au uitat prea repde de tragedia de la Colectiv, dar şi că – în opinia sa – Untold înseamnă invocarea Antihristului, spălare pe creier, iar biletele la Untold fac parte dintr-un „megaritual“ masonic.

„Tinerii frumoşi şi sclavi au uitat când urlau după Colectiv că vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporaţiile satanico-masonice să cheltuiască milioane de euro pe aducerea unor artişti membri illuminati, ei susţinând prin cumpărarea biletelor acest megaritual MASONIC. Păi nu îşi merită soarta atunci? La acest eveniment se vehiculează pe lângă invocarea AntiHristului (asta înseamna titlul UNTOLD – pentru cunoscători) spălarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei şi sume enorme de bani“, scrie Mihai Seplecan pe Facebook.

La 34 de ani, Mihai Seplecan face pelerinaje dese la Ierusalim, Muntele Athos şi mănăstirile Nicula sau Tăuţi, îndemnând tineretul şi politicienii locali să aleagă calea ortodoxiei.

NapocaNews

 

untold-prima-zi-465x390