Angelina Jolie a depus actele prin care cere divortul de Brad Pitt, a anuntat, marti, avocatul actritei.Robert Offer a spus ca vedeta a luat aceasta decizie luni, precizand ca a facut acest lucru „pentru binele familiei”, informeaza BBC.

„Ea nu va comenta aceasta decizie si cere presei sa respecte intimitatea familiei in aceasta perioada”, a mai afirmat avocatul.

Potrivit unor surse, Angelina Jolie cere custodia celor sase copii ai cuplului.Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in anul 2014, in cadrul unei ceremonii discrete, organizata la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Frantei, insa formau un cuplu din anul 2002.

Cei doi sunt parintii a sase copii, dintre care trei biologici si trei adoptati, din Asia si Etiopia.

Anul trecut, mai multe reviste americane scriau ca Angelina Jolie si Brad Pitt vor divorta, din cauza nemultumirii actorului ca sotia sa, care sufera de anorexie de ani de zile, nu urmeaza niciun tratament impotriva acestei maladii.

Iata ce declara, in octombrie 2015, Angelina Jolie despre problemele din casnicie si dorinta de a nu muri pana la 50 de aniIngrijorat de starea sotiei sale, Brad Pitt ar fi dat in acel moment un ultimatum: fie Angelina devine constienta de boala sa, fie el pleaca cu copiii.

I.O.