Declarația antiromânească a primarului maghiar din Sfântu Gheorghe! Antal Arpad – UDMR: „Românii din “Ținutul Secuiesc” ar putea sa aibă soarta sârbilor din Kosovo. Dacă nu obținem autonomia teritorială orice se poate întâmpla în secuime”.

Maghiarule, din România sunt absente autoritățile statului, de la revolta populară din 1989, dar nu este absent românismul. Așa cum a cerut Avram Iancu, a venit vremea să scuturăm stejarul Crăișorului de la Țebea și să-l deșteptăm din mormânt. El este stindardul meu de luptă și învingătorul vostru! Avram Iancu este armura mea istorică, este Voievodul Transilvaniei Românești, este Golgota Românilor!

Strămoșii mei ți-au primit neamul, iar tu ridici sabia asupra neamului meu iubit. Știi ce spune Biblia despre cel care ridică sabia, vei simți cât de repede fulgerul preceptului sfânt. Antal Arpad, voi veni cu Avram Iancu la Sfântu Gheorghe, este bine să te ascunzi din fața furtunii pe care o voi dezlănțui. Iubesc omul maghiar, dar nu iubesc maghiarul care îmi cere pământul și dreptul românesc.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român, Foto: ZiaristiOnline

laurian_stanchescu-14187-267x300