Președintele PMP Traian Băsescu a declarat că înțelege decizia Elenei Udrea de a urma cursurile unui masterat în teologie, având în vedere că este o femeie singură care a avut de înfruntat o serie de „greutăți și probleme mari”.

„Doamne ferește ! Nu, dar am și înțeles-o. Gândiți-vă că este, totuși, o femeie singură, cu greutăți, cu probleme mari. Când stai singură în casă de dimineață până seara sau când îți faci vacanța la mare, dar te duci colo pe la Vadu, unde e cât mai puțină lume ca să nu te pozeze, să te lase în pace, îți găsești un refugiu și în religie „, a declarat Traian Băsescu, miercuri seară, la România Tv, întrebat fiind dacă Elena Udrea s-a consultat cu el înainte de a se înscrie la un masterat în teologie.

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că a decis să urmeze cursurile unui masterat la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pentru că dorește să se implice într-un proiect de tip ONG — ‘Institutul Fericirii’, scopul fiind de a ajuta oamenii ca, ”prin puterea credinței, prin gândire pozitivă, să dobândească fericirea în viață”.

NapocaNews