Scene cumplite s-au desfasurat intr-un club de manele din Timisoara,capitală culturală europeană 2021, după ce un grup de 12 bărbati de etnie roma a atacat alti doi clienti din club.Așa ceva nu s-ar fi putut întâmpla la Cluj-Napoca unde poliția locală își face datoria.

Martorii sustin ca totul a plecat de la un grup de barbati de etnie romă, format din 12 persoane vizibil ametite de alcool. “La un moment dat, unul dintre romi, Ghipteru Mondialu, ca asa il stie lumea pe Facebook, a inceput sa urle in gura mare: ,,Moarte romanilor, a inceput sa jigneasca lumea, sa ii faca pe romani fraieri, saraci si parliti, pana ce unul dintre baieti s-a saturat si l-a rugat sa inceteze cu scandalul si cu jignirile la adresa romanilor. In momentul ala a inceput haosul”, a spus unul dintre martori, citat de Vocea Timisului.

“Doi romani au fost batuti rau de tot: cel care a intervenit si l-a rugat pe unul dintre ei sa inceteze cu injuriile, acesta fiind si omul de ordine din clubul Ankara si un alt insotitor al acestuia. I-au batut cu scaunele, le-au dat cu sticlele in cap, i-au calcat in picioare la propriu. A fost ca in filme. Peste tot era numai sange…”, povesteste un alt martor ocular, conform Vocea Timisului via Știrile ProTV.

Desi politia a venit la fata locului, agresorii s-au facut nevazuti. O ancheta a fost deschisa si barbatii sunt in continuare cautati de politie.

NapocaNews