Dragnea a exclus azi o eventuală alianță a PSD cu PRU, pe care l-a criticat afirmând că „are niște protocoale cu niște partide cu foarte mari probleme și asupra cărora există probleme serioase de finanțare din Est”.Replica lui Bogdan Diaconu nu a întârziat să apară, deputatul întrebându-l pe Dragnea, într-o postare pe Facebook, “de câte ori a fost în Rusia şi de ce”.

“Am fost informat despre acuzaţiile pe care domnul Liviu Dragnea i le-a adus Partidului România Unită, privind imaginare legături ale acestuia cu Rusia şi despre protocolul pe care l-ar avea PRU cu un partid din Polonia.

Îi răspund punctual domnului Dragnea în felul următor:

1. în legătură cu imaginară relaţie cu Rusia, îl anunţ că în cei 37 de ani ai mei de viaţă nu am ajuns niciodată la Est mai departe de Chişinău, lucru uşor de verificat de către structurile necivile prietene ale domnului Dragnea.

2. în ceea ce priveşte colaborarea cu partidul din Polonia, îl informez că în momentul în care am aflat despre arestarea liderului acelui partid, BPN al PRU, în luna mai 2016, a votat în unanimitate, la propunerea mea anularea acelui protocol.

Aş dori că domnul Dragnea să aprecieze promptitudinea cu care am lămurit aceste probleme, dar cu această ocazie îl rog să răspundă cu aceeaşi promptitudine şi sinceritate la întrebarea: de câte ori a fost domnia să în Rusia din 2010 până în prezent şi care a fost scopul vizitelor sale repetate acolo?”, a scris Bogdan Diaconu.

NapocaNews

 

muzeul_yad_vashem_din_ierusalim_1_46705900