Liderul PRU Bogdan Diaconu a  afirmat dur vineri, referindu-se la Liviu Dragnea, că s-a întâlnit ieri cu un „ofițer patriot” care i-a da o informație precisă despre liderul PSD privind o presupusă legătură a sa cu Rusia. În urma acestei întâlniri, Diaconu îi cere lui Dragnea să explice „legăturile” cu Rusia, scriind pe Facebook: „Când consideră serviciile românești că a avut loc primul contact între Dragnea și serviciile de spionaj rusești: Viena, Anul 2009, Hotel Imperial, Etajul 3”.
Textul lui Diaconu, integral:

„Liviu Dragnea să explice legăturile din Rusia!
În România există mulți ofițeri români patrioți care cred că o mișcare națională și un Partid National cum e Partidul România Unită își justifică pe deplin existența.
Am intâlnit ieri un astfel de om.
M-a căutat pentru a-mi da o informație precisă. Când consideră serviciile românești că a avut loc primul contact între Dragnea și serviciile de spionaj rusești:
Viena
Anul 2009
Hotel Imperial
Etajul 3
Aștept în continuare să ne spună Liviu Dragnea de câte ori a fost în Rusia, cu cine a fost și cu cine s-a întâlnit !
PS: De ieri Liviu Dragnea este în Israel. Tot cu prietenul său rus Moshe Kantor, recunoscut colaborator KGB, se întâlnește ?”, a declarat Diaconu pe Facebook.

NapocaNews

liviu-dragnea-a-depus-o-jerba-de-flori-la-muzeul-yad-vashem-din-ierusalim-un-edificiu-inchinat-victimelor-holocaustului-172984