Thomas Anders, solist al binecunoscutei formații Modern Talking, a susținut un show live cu toate hiturile trupei marți seara, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Thomas Anders and the Modern Talking band susțin concerte sold-out în întreaga lume.

Thomas Anders a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că a avut noroc pentru această o şansă a istoriei care i-a fost oferită, respectiv aceea de a cânta pentru oameni.
dscn8176
„Pe atunci (înainte de 1989 – n.r.), nu ştiam ce impact are muzica noastră, eram faimoşi, vindeam multe discuri. Dar, în urmă cu 15 ani, când am început să concertăm în Estul Europei, au venit oameni să-mi spună <mi-aţi schimbat viaţa, cu muzica voastră am început o nouă viaţă>. Nu am ştiut că i-am atins atât de tare pe spectatori, a fost puternică muzica noastră pentru ei. Chiar dacă acum îmbătrânesc, mă scufund în acel sentiment despre ce lucruri pozitive am putut face pentru oameni, despre ce a făcut muzica noastră pentru ei, a fost neaşteptat. Am avut noroc pentru această o şansă a istoriei, să pot cânta pentru oameni, şi am amintiri plăcute despre aceasta”, a spus Anders.
dscn8194

Modern Talking a fost un grup german synthpop format din Dieter Bohlen și Thomas Anders. Muzica lor a fost deseori clasificată ca europop. Este cel mai mare succes grup din Germania, și au avut un număr de single-uri ce au ajuns în top cinci în multe țări. Unele dintre cele mai populare single-uri interpretate la Sala Polivalentă din Cluj sunt: „You’re My Heart, You’re My Soul”, „You Can Win If You Want”, „Cheri, Cheri Lady”, „Brother Louie”, „Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)” și „Geronimo’s Cadillac”.

Media de vârstă a celor 10.000 de clujeni prezenți la concertul de la Sala Polivalentă a fost de circa 45 de ani. Clujenii au dansat în picioare și și-au amintit de vremea când în comunism petreceau pe muzica celor de la Modern Talking la banchetele școlare, la balurile bobocilor sau la videotecile și discotecile clandestine de la subsolurile blocurilor de tip sovietic.

NapocaNews