Traian Băsescu a fost invitatul lui Silviu Mănăstire în ediţia de marţi a emisiunii „Dosar de Politican”. Acesta a vorbit şi despre situaţia actuală din justiţie şi activitatea DNA-ului.

Client nou? Ai pana la 20% reducere pentru prima vizita a BMW-ului tau in reteaua de service Automobile Bavaria!!! Programeaza-te aici!!!

Întrebat de ce nu au fost mai mulţi oameni de afaceri la întrevederea dintre Francois Hollande şi Klaus Iohannis, fostul preşedinte a comentat ironic „DNA lucrează, n-o să mai rămână nicio firmă românească”, titrează Capital.ro.

„Aş fi vrut ca DNA să continue ascensiunea pe modelul avut în timpul conducerii lui Daniel Morar. În timpul lui Morar nu se distrugeau firmele” a precizat fostul preşedinte.

„Spre exemplu dacă un constructor a făcut evaziune, de ce blochezi tu DNA şi firma? Până firma scade de la 2000 de salariaţi la 100 şi inevitabil se închide” a acuzat Traian Băsescu.

El a dat exemplu firmelor străine care vin şi profită de contextul în care firmele româneşti au probleme financiare datorită dosarelor penale în care sunt implicaţi cei care le controlează şi astfel acele firme străine câştigă contracte importante.

Se pune întrebarea logică: Ce face SRI pentru protecția capitalului autohton?

NapocaNews