Trupa Depeche Mode va concerta în România, oraşul Cluj fiind pe lista oraşelor din turneul „The Global Spirit Tour” de promovare a noului album, „Spirit” – au anunţat membrii trupei în cadrul unei conferinţe de presă (din Italia) transmisă live online pe propria pagina de Facebook.

Concertul care va fi susţinut pe stadionul Cluj Arena în 23 iulie este al treilea pe care trupa britanică îl va susţine în România, după cele două din Bucureşti din 2006 şi 2013.

Trupa a publicat pe propria pagina de Facebook lista tuturor oraşelor în care va concerta, Cluj fiind cel care încheie turneul european (urmând apoi un turneu în America).

Cel de-al 14-lea album, „Spirit”, care va fi lansat în primavara lui 2017, a fost produs de James Ford şi va fi lansat de casa de discuri Columbia Records.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani şi care însumează, până în prezent, 13 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

NapocaNews