Scandalul Mega Moscheii a ajuns la cel mai înalt nivel. Se discută ridicarea mega-moscheii la Curtea de Apel București. Dacă anul trecut Cătălin Berenghi și Cătălin Ioan îngropau porci pe terenul atribuit în București cultului musulman și plantau sute de cruci în același loc, pentru a protesta împotriva unui astfel de proiect, între timp cei doi au atacat în instanță construirea Mega Moscheii, primul termen al procesului fiind azi în 14 octombrie.

Naționalistul Cătălin Berenghi apărat Crucea la Tribunal împotriva Semilunii islamiste și a Guvernului ”Multinațional” Dacian Cioloș.

Cătălin Berenghi a anunțat pe Facebook că ”Astazi in procesul romanilor impotriva HG 372/2015 a fost ceruta o amanare pentru studierea celor peste 25 de cereri de interventie accesorii, depuse la dosarul cauzei. Tot astazi in timpul sedintei a fost depusa o alta Cerere Accesorie de catre Secretariatul General Pentru Culte.
Noul termen de judecata a fost stabilit pe data de 9 decembrie”.

Patriotul român, însoțit de luptătorul naționalist clujean Călin Mărincuș, nu se teme și nu se lasă intimidat de decizie, și dorește să îl întâlnească pe martorul Victor Ponta, cel care a iniția proietul mega-moscheii:”In acest moment sunt la Inalta Curte de Casatie si Justitie impreuna cu Calin Marincus unde il asteptam pe Victor Ponta sa iasa de la audieri pentru a avea o discutie in fata camerelor”.

Judecătorii au amânat cauza, în loc să dea o decizie imediată conform intereselor neamului românesc de la Mircea cel Bătrân și Ștefan cel Mare încoace.

NapocaNews, Foto: Facebook

marincus