Proiectul Proud To Be Romanian demarat în anul 2014 își propune să promoveze valorile autentice românești contemporane, care au reușit, grație realizărilor lor, să facă cinste peste tot în lume, țării pe care o reprezintă.

Și vorbim aici de români cu povești de succes din varii sfere de activitate: diplomație, artă, educație, medicină, turism, antreprenoriat, etc. Români cu aură de învingători și care demonstrează că sunt deschizători de drumuri, oricât de grea le-ar fi calea pe care și-au impus să o răzbată. Români de care putem fi mândri și care sunt valori reale de urmat.

Sâmbătă seara, 1 octombrie, la Cluj Napoca a avut loc lansarea celui de-a 4 volum din colecția Proud To Be Romanian. Printre invitații speciali ai evenimentului de la Cluj-Napoca s-au numărat Simona Miculescu, Willy Schuster, Marius Ichim și Radu Savopol.

Simona Miculescu este prima prima femeie ambasador la Organizația Națiunilor Unite (ONU) iar în vara anului 2015 a fost numită reprezentant al secretarului general al ONU și director al Biroului Organizației Națiunilor Unite de la Belgrad, titrează Radio Cluj.

„Proud To Be Romanian” beneficiază de ediții trimestriale – atât în format digital, cât și print. Coperțile tuturor volumelor poartă semnătura pictorului Costin Craioveanu. Primele trei volume au fost ilustrate cu reprezentări ale lui Petre Țuțea, Maria Tănase și Nichita Stănescu, iar coperta volumului cu numărul patru îl înfățisează pe Constantin Brâncuși.

NapocaNews