Poliția din Cluj l-a prins pe hoțul care a lovit violent un tânăr pentru faptul c-a atras atenția unei femei că este jefuită.Cazul a fost soluționat de Poliția Cluj, hoțul a fost prins și a fost emis un mandat de executare privativă de libertatate pe numele lui.

Purtătoarea de cuvânt a poliției din Cluj, Carmen Jucan declară că poliția mulțumește cetățenilor care au spirit civic, asigurându-i de măsuri ferme față de cei care încalcă legea.

În cazul indicat, polițiștii s-au autosesizat pentru săvârșirea acțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe și hoțul a fost prins chiar în aceeași zi, iar în urma probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore.

Duminică, 23 octombrie, însă, Judecătoria Cluj a decis măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.Fiind recidivist, Poliția din Cluj a emis un mandat de executare privativă de libertate, luni, 24 octombrie, în urmă cu puțin timp, (ora 11.45) a mai declarat pentru Radio Cluj, purtătoarea de cuvânt a Poliției din Cluj, Carmen Jucan.

Ea a mai precizat și că tânărul care-a dat dovadă de spirit civic a depus și el plângere pentru vătamare corporală. titrează Someșanul.ro.

Amintim că un tânăr din Cluj-Napcoa a fost bătut violent de un hoț de buzunare după ce acesta a atras atenția unei femei că este jefuită.Femeia se afla la casa de bilete, într-o stație de autobuz.Pentru că a fost demascat, hoțul l-a urmărit și lovit violent pe tânărul cu spirit civic.

NapocaNews