Gigi Becali a lansat un atac furibund la adresa lui Liviu Dragnea după propunerea lui Sevil Shhaideh în funcția de premier. Becali îl îndeamnă pe Iohannis să nu o desemneze premier, în ciuda tuturor riscurilor.

”Eu spun așa: Dăm funcții femeilor, dar să nu aibă funcție de stăpânire. Femeia poate să fie ministru, să fie primar, dar să nu stăpânească.

Când ajungi să pui o femeie musulmană și cu bărbat arab… nu poți să faci așa ceva. Este erezie ! Iohannis dacă vrea să fie bărbat adevărat, acum! Acum e momentul. Să nu desemneze nicio femeie musulmană ca prim-ministru.

Măi Dragnea măi ! Cum batjocorești tu și faci erezie cu neamul românesc. Și ce dacă o să-l suspende PSD-ul pe Iohannis! O să-i fac eu eu campanie lui Iohannis ca să nu fie demis. O să ne facem de râs în toată Europa, or să zică toți ‘măi dobitocilor, nu aveți un bărbat să vă conducă țara? ‘

O să fac eu campanie ca să fie spulberat el Dragnea cu erezia lui. Dar cum să aducem noi Coranul la Guvern?

(…) nu mă puneți pe mine să țin minte Shhaideh… eu zic Ioana, Maria, Vasile, Gheorghe. Astea-s numele pe care le țin eu minte”, a spus Gigi Becali la România TV.

Mesajul lui Becali e susținut de numeroși români pe rețelele de socializare.

NapocaNews