O persoană de sex masculin a suferit afecțiuni grave în urma unei explozii ce a avut loc astăzi, în jurul orei 1130, pe strada Migdalului din municipiul Cluj-Napoca. Aceasta a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă SMURD, transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și, ulterior, transferată la Spitalul de Arși din București.

Deflagrația a afectat un imobil cu 15 apartamente, trei dintre acestea fiind cuprinse de incendiu ce a urmat exploziei.

Explozia a afectat profund structura de rezistență a mai multor locuințe, fiind emisă o recomandare de a nu se mai folosi spațiile interioare ale imobilului până la finalizarea cercetărilor necesare pentru stabilirea siguranței de exploatare a fiecărui apartament în parte.

Echipajele ISU au însumat trei autospeciale de stingere a incendiilor și două echipaje SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri 1 Cluj-Napoca.

La momentul producerii exploziei, în apartamente erau șapte persoane, care au fost evacuate și au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale SMURD și SAJ aflate la locul evenimentului, conform ISU Cluj.

NapocaNews