Martin Luther King Jr. a trăit între anii 15 ianuarie 1929 — 4 aprilie 1968. În fiecare an se desfășoară în SUA de ziua de naștere a activistului pentru drepturi civile marșuri și comemorări. Pentru prima dată, Ziua Martin Luther King a fost marcată la 20 ianuarie 1986. În anul 2000, aceasta a fost marcată pentru prima dată în toate cele 50 de state americane. În ultimii ani, legislația federală i-a încurajat pe americani să participe, în această zi, la o acțiune de voluntariat. Anul acesta, la 15 ianuarie, s-au împlinit 86 de la nașterea celui care a fost Martin Luther King Jr. și au avut loc mar demonstrații ale democraților și liberalilor americani. Ideile activistului civic au fost preluate de întreaga stângă americană și de către cultural-marxiștii din întreaga lume. Și anul acesta democrații și stânga americană au comemorat printr-un marș cu steagurile SUA și culorile comunității LGTB pe străzile din Lexington din West Virgina, acuzând, de asemenea, alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte. Paralel cu acest marș al activiștilor civici și a neo-marxiștilor americani a avut loc numai la câteva mile distanță un eveniment în cinstea generalului confederat Robert E. Lee din războiul civil, cel mai capabil militar al armatei sudiste. S-a înălțat pe un catarg un drapel imens al Confederației americane în aplauzele unor tineri îmbrăcați în uniforme ale armatei sudiste din secolul XIX.

16VIRGINIA-01-master675
Mai mult, tineri americani se plimbă în urniforme confederate cu steaguri ale separatiștilor sudiști prin Lexington spre disperarea celor care comemorau pe Martin Luther King Jr., împreună cu activiștii LGTB. Când privești pe cei care ridică steagul Confederației înțelegi de fapt America care l-a votat pe Donald Trump. E America aceea formată din muncitori simpli care au clădit în istorie visul american:. ”Make America Great Again” a fost sloganul de campanie electorală a magnatului republican. Donald Trump a spus doar ce gândea poporul american, dar nu avea curajul să spună datorită dictaturii corectitudinii politice impuse de stânga americană și ajunsă la paroxism prin mandatul democratului Barack Obama. Fostul președinte american prin ideologia stângistă era mai aproape de Hrusciov decât Donald Trump. Acea Americă profundă, cunoscută în anii 1940 ca W.A.S.P., a votat masiv cu Trump, americanii fiind sătui de chichițele juridice impuse de o dictatură a minorităților doar în favoarea minorităților și care punea presiune pe majoritatea populației. Americanii nu au dorit sovietizarea SUA prin Hillary Clinton.
16VIRGINIA-04-master675
Unele minorități și-au impus voința prin retorica intoleranței împotriva celor care nu gândeau ca Obama. Pe acest principiu au fost impuse și sancțiunile împotriva Rusiei, care nu accepta să fie cum vrea Hillary Clinton. Până la urmă democrația înseamnă puterea majorității poporului. Americanii l-au ales pe Donald Trump, care nu era agreat nici măcar de establishment-ul partidului său republican. Cu alegerea lui Donald Trump ca președinte am aflat că SUA nu este ca în filmele de la Hollyood, care impun prin modalități video artistice mesaje subliminale ale dictaturii corectitudinii politice. Europa care se uită la prea multe filme de la Hollywood a rămas uimită că americanii au votat cu Trump, nu cu Clinton, adică împotriva propagandei și ideologiei cultural marxiste impuse de democrați și care părea că reprezintă America.
16VIRGINIA-02-master675

În realitate America e altceva decât Hoollywood-ul și românii îndoctrinați de ”soroșisme” au rămas uimiți că americanii au ales tradiția, democrația ca puterea poporului și normalitatea. Pentru a înțelege ceea ce se întâmplă în America reală, nu în propaganda democrată de stânga vă prezint un film video preluat de la New York Times intitulat strategic: ”Când drepturile civile se întâlnesc cu Războiul Civil”. E o imagine portret a dezbinării ideologice americane actuale și ne facem să înțelegem clar de ce a fost ales Donald Trump președintele SUA. America reală Nu e Hollywood!


Ionuț Țene