Sebastian Ghiţă afăcut noi dezvăluiri. Fostul deputat susţine, într-o înregistrare difuzată la România TV, că dărâmarea Guvernului Ponta a fost o „chestiune organizată” şi că incendiul de la Colectiv a reprezentat o diversiune.

De asemenea, Ghiţă spune că Ponta a fost ameninţat şi şantajat în noaptea incendiului de la Colectiv pentru a demisiona.

„Să spunem ce s-a întâmplat la acel eveniment, câteva adevăruri. Încă dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizată, după aceea dărâmarea Guvernului României a fost o chestiune organizată.

Poate incediul nu a fost organizat, dar au căutat un moment cu emoţie. Oamenii ăştia sunt specialişti în diversiuni, ăştia care au pus un guvern al lor. Ştiam de două săptămâni înainte de intenţia de a se face pârtie lui Cioloş, se ştia că se organizează dărâmarea Guvernului Ponta şi că alesul este Dacian Cioloş.

Nu ştiu despre incendiu, dar este evident că s-a aşteptat în mod organizat dărâmarea Guvernului României.

În acea noapte, Victor Ponta a fost ameninţat şi şantajat cu această soluţie. Nu a fost un act de laşitate că a demisionat. A avut de ales între a a vedea în Bucureşti alţi morţi şi a potolit lucrurile.

În mod evident Ponta, considerând că nu sunt deplin capabili de a înţelege cine sunt oamenii ăştia, a ales să demisioneze. Erau oameni pregătiţi să atace Primăria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov şi Guvernul României. Era un ordin al ministrului MAI să nu oprească intrarea oamenilor”, a spus Sebastian Ghiţă.

Fostul deputat a făcut vorbit şi despre moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. „Eu ca cetăţean mă tem că oamenii vor crede că întreţinem un stat mafiot, care atunci când nu-i convine ceva omoară un om. Când văd acest om mort se furnică pielea pe mine. Ce secrete avea acest mort?”, a mai spus Ghiţă.

NapocaNews