Este dificil să faci binele pentru cei din jurul tău, dar e și mai dificil să perseverezi, adică să stărui cu răbdare și cu convingere în respectiva acțiune. Cu ajutorul lui Dumnezeu, tinerii asociației Neam Unit Cluj au dus la bun sfârşit încă o ediţie a „Ciorbiţelor”, prin care au oferit hrană caldă și alte bunătățuri pentru 160 de nevoiași din Cluj-Napoca.

„Le mulţumim tuturor voluntarilor şi celor implicaţi. Doar împreuna putem face posibilă această acţiune. 160 de porţii de mâncare calda si 160 de pachete cu fructe, dulciuri şi alte produse ambalate au ajuns acolo unde a fost nevoie. Vă aşteptăm şi data viitoare alături de noi pentru ajutorarea aproapelui!”, au precizat organizatorii.

Evenimentul desfășurat sâmbătă sub deviza “Cuvintele sunt cărările faptelor” se află la cea de-a opta ediție.

Oricine se poate alătura acţiunii care va continua, atât prin donaţii, cât şi prin participarea la procesul de pregătire şi distribuire a pachetelor. Donaţiile pot consta în alimente: cartofi, ceapă, linte, fasole, orez, mirodenii, bulion, pâine, murături la conservă, zarzavaturi, dulciuri şi fructe şi pot fi aduse în ziua evenimentului, la locul de desfăşurare a acţiunii, anunțat pe pagina de socializare a asociației.

NapocaNews