Când Tommy Robinson a dezvăluit legăturile grupării fundamentalist islamiste Al –Mouhajiroun cu terorismul islamic, Tommy Robinson a fost băgat în închisoare pentru rasism, iar Anjem Choudary – unul dintre fondatorii grupării – a fost invitat la BBC. Când Tommy Robinson și English Defense League i-au apărat pe soldații englezi întorși din Afghanistan de atacurile musulmanilor extremiști conduși de Anjem Choudary, a urmat, se știe, închisoare pentru primul, BBC pentru al doilea. Când Tommy Robinson a dezvăluit, în urmă cu ani de zile, că la Rotherham sute de fetițe sunt transformate în sclave sexuale de către bandele de pakistanezi – totul desfăsurându-se sub acoperirea poliției, a administrației și presei locale, care se temeau că intervenind vor fi acuzate de rasism – casa lui Tommy Robinson a fost percheziționată de către polițiști înarmați cu arme automate, iar “rasistul” a fost aruncat în închisoare…. ca să se mai liniștească. “Rasistul” și “islamofobul” Tommy Robinson a avut astfel ocazia, in repetate randuri, să se convingă că o pușcărie britanică, unde deținuții musulmani fac legea, combate islamofobia la fel de bine ca un lagăr siberian hotărât să stârpească anti-comunismul. Si de cate ori a iesit din puscariile sale pentru ca a indraznit sa-si ridice vocea contra fundamentalismului islamic, nu a fost intampinat de nimeni cu onoruri si bani. Niciun ziar si nicio editura din Marea Britanie nu s-au inghesuit sa-i ofere un contract avantajos pentru a-si scrie memoriile.

In cele din urma, Tommy Robinson si numeroasa lui familie, care nu au primit niciodata o lira ca ajutor din partea statului britanic, si-au vandut casa pentru a plati avocatii care-l apara pe Robinson in numeroasele procese intentate de oengeuri anti-rasiste, de asociatii musulmane sau chiar de statul britanic, impotriva acuzatiilor de rasism si islamofobie.

Musulmanul din poza ce insoteste textul se numeste Muhammad Shamsuddin, este un islamist londonez de 39 de ani, si a fost eroul unui film documentar intitulat “Jihadistii de la coltul strazii”. Shamsuddin, divortat si tatal a 5 copii, traieste din ajutoare sociale si afirma ca se afla in incapacitate de munca din cauza unui “sindrom de oboseala cronica”. A fost filmat in timp ce predica ura contra “necredinciosilor”, a nemusulmanilor, pe strazile Marii Britanii.

Despre legatura, se pare indestructibila, dintre musulmanii europeni, in special islamistii jihadisti, si sistemul de ajutoare sociale care le plateste lunar, si in mod inutil, taxa de protectie, autorul Giulio Meotti intr-un text concludent publicat pe Gatestone Institut:

“In urma cu patru ani, ziarul de stanga britanic The Guardian publica un articol despre “supravietuitorii de la Guantanamo”. Aceasta ancheta asupra “victimelor acestui simbol al arbitrariului american” acorda o importanta particulara “supravietuitorilor britanici ai acestui centru de detentie supranumit gulagul timpurilor noastre”. Fotografia lui Jamal Al Harith ilustra dosarul principal al articolului.

https://www.theguardian.com/world/2012/jan/01/released-guantanamo-british-detainees

Al-Harith, nascut Ronald Fiddler, crestin convertit la Islam, a fost eliberat de la Guantanamo si repatriat la Manchester numai datorita eforturilor depuse de David Blunkett – ministrul de Interne al lui Tony Blair. La revenirea in Anglia, Al-Harith a fost salutat ca un erou, o victima nevinovata a injustitiei, a “razboiului contra terorismului” inceput dupa 11 septembrie. The Mirror si ITV i-au oferit 73000 de euro pentru istoria in exclusivitate a experientei sale carcerale la Guantanamo. Mai mult, Al-Harith a fost despagubit cu un milion de lire sterline de catre autoritatile britanice. Victima “gulagului vremurilor noastre” a mai primit, gratie banilor contribuabililor englezi, si o foarte frumoasa casa.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4248682/Suicide-bomber-s-house-bought-taxpayer-s-cash.html

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/02/22/did-uk-guantanamo-payouts-go-isil-government-pressure-prove/

In urma cu cateva saptamani, Jamal Al-Harith a facut ultima sa “calatorie”: aflat in ipostaza unui kamikaze al Statului Islamic el s-a aruncat in aer la Mossul, in Irak. Insa, inainte de asta, Al-Harith a fost angajat de organizatia neguvernamentala “CAGE” (Cageprisonniers) pentru a depune marturie in cadrul programului ce vizeaza inchiderea centrului de la Guantanamo.

Personalitati ca Vanessa Redgrave, Victoria Britain, Peter Orbone, Sadiq Khan si-au adus contributia la colectarea de fonduri pentru CAGE. ONG-UL a fost finantat de Joseph Rowntree Trust dintr-un fond creat de magnatul ciocolatei cu acelasi nume si de Fundatia Roddick – asociatia caritabila a Anitei Roddick. Jamal Al-Harith a fost deasemenea invitat la Consiliul Europei pentru a depune marturie impotriva Guantanamo!

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/10670120/Mainstream-charities-have-donated-thousands-to-Islamic-group-fronted-by-terror-suspect.html

Istoria lui Jamal Al-Harith dezvaluie amploarea unuia dintre cele mai mari scandaluri europene: jihadistii utilizeaza ajutoarele legate de sistemul de protectie sociala pentru a-si finanta “razboiul sfant”.

Europa le-a dat totul: slujbe, case, ajutoare sociale, alocatii familiale, asigurari de somaj, ajutoare pentru invaliditate, ajutoare financiare de urgenta. Dar extremistii musulmani considera comportamentul “Dependistanului” – cum a numit Mark Steyn, Statul – providenta – nu drept un semn de generozitate, ci o slabiciune. Ei considera pe buna dreptate ca Europa contribuie la propria distrugere si nu au niciun respect pentru ea. De la Marsilia la Malmo numerosi copii musulmani au fost educati in dispretul fata de societatile care le fac viata atat de confortabila. Majoritatea islamistilor din Europa traiesc astfel pe contributia de solidaritate a natiunilor pe care si-au propus sa le distruga.

In urma cu cateva zile, presa din Danemarca a dezvaluit faptul ca guvernul danez a continuat sa plateasca asigurarile de sanatate si de invaliditate (!!) extremistilor musulmani plecati sa lupte in Siria pentru Statul Islamic. Ministrul Muncii, Troels Lund Paulsen, a declarat: “Este un enorm scandal ca banii Casei de asigurari sociale din Danemarca au ajuns la persoane plecate in Siria.”

https://www.thelocal.dk/20170220/danish-is-fighters-paid-disability-benefits-in-syria

Teroristii care au lovit Paris-ul si Bruxelles-ul au utilizat, deasemenea, generosul sistem de protectie sociala pentru a-si finanta jihadul. Un proces care are loc in Regatul Unit a dezvaluit recent ca Mohamed Abrini, cunoscut drept “omul cu palarie” al atacului ucigas asupra aerorportului din Bruxelles, a primit suma de 3000 de lire sterline, ajutoare sociale, chiar inainte de se imbarca spre Paris si a disparea.

Si nu este prima oara cand rolul Statului providenta este pus in valoare de catre infrastructura islamica a terorii:

Familia lui Omar Abdel Hamid el Hussein, teroristul care a ucis 2 persoane la Copenhaga in februarie 2015, era pe lista programului de ajutoare sociale danez.

Islamistul britanic Anjem Choudary, condamnat pentru recrutare de jihadisti pentru Statul Islamic, a cerut adeptilor sai a-si paraseasca slujbele si sa traiasca pe socoteala ajutoarelor de somaj, pentru a purta un razboi cu norma intreaga contra “necredinciosilor”. El insusi baga in buzunar in fiecare an, 25000 de lire sterline de pe urma ajutoarelor sociale.

In Germania, atunci cand cotidianul BILD a analizat cazul celor 450 de jihadisti germani plecati in Siria, a descoperit ca 20% dintre ei beneficiau inca de ajutoare sociale!

In Olanda, jihadistul Khalid Abdurahman a aparut intr-un video al Statului Islamic langa 5 capete taiate. Ziarul olandez Volkskrant a dezvaluit ca Abdurahman era declarat “inapt pentru munca” si primea bani pentru un tratament “contra claustrofobiei”!

http://www.bild.de/wa/ll/bild-de/unangemeldet-42925516.bild.html

Sistemul de protectie sociala din Europa a dezvoltat o toxina culturala in sub-proletariatul musulman neproductiv si plin de resentimente, care isi duce traiul in enclave separate, asemenea celor din Paris sau “Londonistan”. Patrunsi de credinta nemarginita in dogmele religioase si de ura ideologica pe care o nutresc fata de Occident, scutiti de obligatia de a-i asimila valorile si normele valabile in Europa, numerosi musulmani europeni se considera drept niste unelte de distrugere a unei civilizatii epuizate.

Politicile publice ar trebui sa-si fixeze drept obiectiv indepartarea acestor oameni de tentatia ajutoarelor sociale – adesea considerate o frana in cautarea unei slujbe – pentru a-i dirija catre mai multa responsabilitate individuala. Trebuie instituite limite legale la acordarea ajutoarelor sociale: cumpararea de droguri ilicite, jocuri de noroc, terorism, sau, cum libertatea de expresie este din ce in ce mai limitata in Europa, incitarea la terorism….Nerespectarea acestor limite poate atrage pierderea avantajelor sociale. Acesta ar contribui la lupta impotriva ghetoizarii si islamizarii musulmanilor europeni. Legatura dintre ajutoarele sociale si jihad trebuie stopata. Acum!”

https://www.gatestoneinstitute.org/10022/jihadi-welfare

Bogdan Calehari