Politicienii democraţi din Statele Unite „nici măcar nu sunt oameni”, consideră Eric Trump, unul dintre fiii preşedintelui Donald Trump, acuzând Partidul Democrat că obstrucţionează activităţile tatălui său, „un mare om”, relatează CNN.

„Nu am mai văzut ură de genul acesta; din punctul meu de vedere, nici măcar nu sunt oameni. Este atât de trist, moralitatea a dispărut, principiile morale au fost aruncate pe fereastră, merităm mult mai mult de atât în această ţară. Este atât de trist. Partidul Democrat este în pragul imploziei. În pragul imploziei. Nu au niciun mesaj”, a declarat Eric Trump într-un interviu acordat postului tv Fox News.

„Liderul Partidului Democrat este un ratat”, a continuat Eric Trump, folosind o expresie specifică limbajului suburban. Democraţii „nu au nicio conducere. Şi ce fac? Îi obstrucţionează pe alţii pentru că ei nu au niciun mesaj. Nu au niciun candidat solid. Au pierdut alegerile pe care ei consideră că trebuiau să le câştige deoarece au cheltuit de şapte ori mai mult decât tatăl meu. Ei nu au niciun mesaj politic, astfel că ce fac? Încearcă să obstrucţioneze un mare om, încearcă să îi obstrucţioneze familia, ne urmăresc cu înverşunare, iar acest lucru este oribil”, a subliniat Eric Turmp.

NapocaNews