Tânăr care a ocupat anul trecut locul 6 la Campionatul Mondial de Motociclete Custom a prezentat, sâmbătă, în comuna Gilău, judeţul Cluj, la o întrunire a motocicliştilor din România, motocicleta special concepută de el pentru comemorarea victimelor de la Colectiv – Goodbye to Gravity Bike.

Dorin Racz a declarat, corespondentului Mediafax, că a lucrat trei luni la acest proiect şi că vrea, prin acest gest, ca victimele de la Clubul Colectiv să nu fie uitate niciodată.

”Am conceput motocicleta Goodbye to Gravity Bike pentru comemorarea victimelor de la Clubul Colectiv din Bucureşti, în memoria lor, pentru a nu fi uitate niciodată şi a nu se mai întâmpla o astfel de tragedie. Am lucrat trei luni la ea, este în stil frisco şi are un motor american de 1600 cm cubi. Am investit 15.000 de euro în realizarea acestei motociclete la comandă şi vreau să o vând cu 16.000 de euro. Am luat legătura cu asociaţia Beard Brothers din Cluj care se ocupă cu diverse proiecte caritabile. Vreau să donez 20% din sumă pentru asociaţie şi pentru proiectul lor privind secţia de arşi de la Spitalul Judeţean Cluj”, a spus Racz.

Dorin Racz are 27 de ani, este din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, şi se ocupă de realizarea motocicletelor la comandă, moştenind această tradiţie din familie.

NapocaNews