Peste 160.000 de spectatori au participat, în total, la Festivalul Electric Castle care a avut loc la castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj. Organizatorii au folosit 200 de tone de pietriş, 70 de metri de scoarţă de copac şi 20.000 de pavaje tip portafloor pentru a asigura condiţiile.

Reprezentanţii organizatorilor Festivalului Electric Castle au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că pentru a asigura comunicarea în timpul festivalului şi buna funcţionare a echipamentelor, echipa tehnică a întins 25 de kilometri de fibră optică şi cablu UTP.

”Pentru condiţii cât mai bune indiferent de vreme – şi pentru ca distracţia să continue – pe teritoriul festivalului au fost folosite 200 de tone de pietriş, 70 de metri de scoarţă de copac şi 20.000 de pavaje tip portafloor. Pentru a asigura comunicarea în timpul festivalului şi buna funcţionare a echipamentelor, echipa tehnică a întins 25 de kilometri de fibră optică şi cablu UTP. La capitolul transport, 60 de autobuze au făcut 300 de ture Cluj-Napoca – Bonţida în fiecare zi, iar orice tren care trecea prin gara Bonţida a avut şi oprire aici, indiferent de rang. Duminică, în ultima seară a festivalului, au fost 41.000 de oameni în faţa celor 9 scene, fiind cea mai amplă, diversă şi spectaculoasă ediţie din istoria Electric Castle. În total, peste 160.000 de spectatori au asistat la concertele de la Bonţida”, au spus sursele citate.

NapocaNews