Săptămâna trecută a avut loc ședința de alegeri municipale pentru funcția de președinte al organizației Cluj-Napoca, în prezența lui Alexandru Cordoș, liderul județean al partidului.

În urma votului exprimat a fost ales dl. Narcis Someșfălean ca președinte al PRU Cluj-Napoca. El îl înlocuiește pe fostul președinte local dl. Bogdan Ungureanu.

Bogdan Ungureanu contestă condițiile organizării votului pentru alegeri și schimbarea sa printr-un drept la replică: ”Actiunea a vizat indepartarea celui care a pus bazele PRU filiala Cluj si care a purtat steagul lui Vlad Tepes in toata campania electorala. Cu siguranta am fost un ”spin in coastele” celor care vedeau in mine mai mult decat erau ei. Cert este ca acest spectacol a fost facut fara voia comitetului de conducere de la municipiul.”

Fostul lider municipal consideră: ”ca mi-ar fi placut ca aceste alegeri de la municipiu sa fie precum cele de la judet, unde a fost doar un singur candidat. Nu ma deranjeaza rezultatul. Dl. Narcis Somesfalean este un baiat cu care am lucrat foate bine si cu care ma inteleg foarte bine. In seara de dupa alegeri m-a sunat sa imi propuna sa fac parte din echipa condusa de el. Oricum si eu faceam acelasi lucru daca ieseam presedinte in ceea ce priveste persoana lui”.

Ungureanu declară că ”Nu am ce sa reprosez fostei mele echipe, aceasta a fost impecabila. Cel mai mare repros mi-l fac mie pentru ca, inca mai cred ca mai traiesc in ”epoca muschetarilor” si de multe ori cred ca lucrurile se rezolva doar cu o strangere de mana sau printr-un duel fair play.”

Bogdan Ungureanu consideră vinovat de schimbarea sa pe actualul lider județean al PRU, Alexandru Cordoș: ”Deocamdata nu vreau sa mai fac parte din acelasi paragraf, poza, imagine, articol, sau orice alceva cu el”.

NapocaNews