Adrian Porumboiu a afirmat ca CFR Cluj controleaza trei arbitri de top din Liga 1.Conform spuselor lui Porumboiu, arbitrii de centru Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs, plus tusierul Octavian Sovre, ar fi controlati de formatia din Gruia.

Dintre acestia, Octavian Sovre a fost asistent la meciul dintre CFR Cluj si Dinamo, castigat de ardeleni cu un penalti acordat dupa ce Nedelcearu a lovit mingea cu pieptul.

„Pentru mine este de neinteles de ce tusierul Sovre nu a intervenit. Am o singura explicatie. Sovre nu o sa intervina niciodata impotriva lui CFR Cluj. La fel sunt si Hategan si Istvan Kovacs. Ei au ramas cu CFR, sunt scanati.

Sovre trebuia sa intervina, sa-i spuna ca nu a fost penalti si sa se dea minge de arbitru. Nu se poate sa te loveasca mingea in piept si tu sa dai penalti”, a spus Porumboiu la Digi Sport Special.

Porumboiu a mentionat ca este convins ca, in aceste conditii, CFR Cluj va fi campioana Romaniei.

„FCSB? Au sigur locul doi. Locul 1 e locul unu, oamenii s-au pregatit!”, a adaugat Porumboiu. CFR Cluj a castigat meciul cu Dinamo cu 1-0, dupa un penalti transformat de Culio.

NapocaNews