TNL Cluj îi solicită premierului Mihai Tudose să îl remanieze astăzi pe ministrul incompetent al Educației, Liviu Pop. O eventuală menținere a sa în această poziție ar continua să aducă prejudicii imense de imagine sectorului Educației din România care este și așa văduvit de o serie de măsuri care să ne poziționeze la același nivel cu sistemele de educație din statele Uniunii Europene.

Deși de-a lungul timpului domnului Pop i s-a solicitat în repetate rânduri demisia pentru managementul defectuos de la ministerul Educației, se pare că domnia sa nu dorește să plece de bună voie și nesilit de nimeni.

„Singura persoană care ar putea să salveze oarecum onoarea acestui minister pângărit de prezența domnului Liviu Pop este premierul Tudose, căruia îi solicităm respectuos să nu se supună unor eventuale ordine de partid și să îl demită de urgență pe colegul său din Guvern.

PSD trebuie să înțeleagă că domnul Liviu Pop și-a arătat măsura valorii iar menținerea sa în poziția de ministru ar reprezenta o jignire față de toți elevii, cadrele didactice și părinții din România. Exponentul ministerului Educației trebuie să fie un model, o persoană integră, profesionistă și cu viziune și nu o persoană lipsită de credibilitate și preocupată în permanență să își etaleze talentul de clown” a declarat președintele TNL Cluj, Maria Forna.

NapocaNews