Antrenorul echipei CFR Cluj, fostul jucator al nationalei Romaniei, Dan Petrescu, a vorbit despre eventualul transfer al lui Nicușor Stanciu de la echipa belgiană Anderrlecht, acesta fiind un fost jucator de bază al rivalei FCSB.

Clujenii au perfectat deja doua transferuri in plin sezon, e vorba de Valentin Costache de la Dinamo si de Sebastian Mailat de la Poli Timișoara, amandoi tineri sub 21 de ani.

Intr-un interviu pentru televiziunea TelekomSport, Petrescu a vorbit despre Stanciu: „Orice jucator bun ne intereseaza. Nu cred ca ne axam numai pe tineri, uitati-va la lotul nostru, avem un lot experimentat. Orice jucator bun de la națională e interesant, dar nu au fost niciodata discutii, nu am vorbit despre el si nu cred ca Stanciu ar dori sa vina.
Din ce am inteles, el vrea sa stea intr-un campionat bun. Totul depinde de el”, a punctat fostul fundas dreapta al nationalei Romaniei.

Stanciu trece printr-o perioada slaba la Anderlecht, fiind utilizat foarte rar de noul sau antrenor, dorindu-si in iarna sa plece.

Jucătorul a fost cumparat de Anderlecht de la Steaua in 2016, bifand pana acum 33 de partide in Belgia, unde a marcat de 5 ori.

Radu Ștefan

Sursa. Ziare. com