Banca Transilvania anunță investitorii că în prezent au loc negocieri exclusive cu privire la potențiala achiziție a Bancpost SA, ERB Retail Services IFN SA şi ERB Leasing IFN SA din Romania.

Într-un comunicat remis de Bursa de Valori București (BVB) se anunță că investitorii au în plan negocieri cu privire la achiziția Bancpost SA, ERB Retail Services IFN SA şi ERB Leasing IFN SA din Romania.

„Negocierile sunt aproape de finalizare, părţile parcurgând ultimele etape în vederea semnării unui acord. Echipele de conducere ale celor două părţi doresc să reafirme implicarea în finalizarea unei tranzacţii echitabile şi benefice pentru toate părţile interesate, menţionând că data semnării acordului este estimată cel mai târziu pentru finele lunii noiembrie 2017” se arată în comunicatul transmis de Banca Transilvania.

Potrivit Agerpres, grupul bancar elen Eurobank a anunțat că negocierile cu Banca Transilvania sunt pe final privind vânzarea subsidiarelor sale din România, astfel se va marca sfârşitul programului de restructurare a activităţilor externe ale grupului bancar

În urma unui acord încheiat cu autoritățile de concurență din UE, până în anul 2018, Eurobank trebuie să vândă active în afara Greciei în valoare de 8,7 miliarde de euro.

NapocaNews