Guvernarea PSD-ALDE se dovedeşte a fi nu doar o guvernare incompetentă, mincinoasă şi lipsită de orice urmă de profesionalism ci şi o Guvernare care luptă zilnic împotriva intereselor tuturor cetăţenilor români. Codul Fiscal pe care domnii Liviu Dragnea, Mihai Tudose şi Ionuţ Mişa intenţionează să îl adopte astăzi prin Ordonanţă de Urgenţă a fost contestat în ultimele 2 săptămâni nu doar de către PNL şi preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, de patronatele, sindicatele şi mediul economic privat ci şi de către Comisia Europeană.

Din păcate, Guvernul neputinţei şi a incompetenţei a rămas mut, surd şi orb chiar şi la urletul de disperare a primarilor din ţară, inclusiv a primarilor PSD, care vor fi puşi în situaţia de a renunţa la investiţiile publice la care s-au angajat sau, mai grav, la proiectele derulate pe fonduri europene, din cauza lipsei banilor.

Sub Guvernarea PSD-ALDE, România riscă să rămână mai departe o țară de lumea a treia, subdezvoltată, ameninţată de o criză politică şi economică fără precendent. Domnule Liviu Dragnea, sunteţi singurul care mai puteţi opri derapajul în care v-aţi angajat propriul Guvern! Nu rataţi ocazia să vă îndreptaţi greşeala. Altfel, strada vă va obliga să o faceţi!

Preşedinte PNL Cluj, Europarlamentar Daniel Buda