Peste 200 de membri ai PNL au protestat în această seară în faţa Prefecturii Cluj şi au cerut demisia Guvernului Tudose, iar viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a citit o sinteză a moţiunii de cenzură depusă în Parlament.

Liberalii au avut parcarte cu mesaje: „PSDragnea bagă mâna adânc în buzunar să ne ia şi ultimul ban”, „Scapă România de năpasta PSDragnea”, „Majorări de doi bani, ca să scape de bulan”, „PSDragnea în campanie mumă, la putere ciumă”, „Îndrăzneşte să crezi că şi-au bătut joc de votul tău” şi au scandat „Demisia”, „PSD, ciuma roşie” şi „Jos Guvernul PSD”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat că judeţul Cluj a pierdut în urma modificărilor la Codul Fiscal peste 10 milioane de euro din buget.

„Cei de la PSD sunt nişte terorişti politici, întrucât au distrus totul în toate domeniile de activitate, atât în administraţia publică locală, cât şi în cel al sănătăţii, unde nu mai sunt bani de salarii, în învăţământ profesorii au probleme, iar în infrastructură nu am reuşit să funcţionăm pe nici un kilometru de autostradă. Orice zi în care acest Guvern conduce această ţară este o zi pierdută pentru noi şi pentru copiii noştri, de aceea cred că acest Guvern trebuie să plece. Măsurile luate întorc România cu zeci de ani în urmă”, a spus Tişe.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a citit o sinteză a moţiunii de cenzură a PNL faţă de Guvernul Tudose.

 

Radu Ştefan