Concursurile GastroPan îi vor recompensa și în acest an pe cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari. Aceștia se vor întrece la 9 categorii de concurs grupate în 3 secțiuni competiționale: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

Concursurile GastroPan se vor desfășura în cadrul expoziției GastroPan, expoziția internațională a specialiștilor care activează în domeniile de panificație, cofetărie și HoReCa, între 19-21 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureș. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2018 se fac până pe 15 martie 2018. Aflați care sunt tematicile secțiunii de Panificație-Patiserie!

Un juriu independent, format din specialiști români și străini de înaltă clasă, va premia cele mai reușite torturi, cea mai bună pâine industrială și artizanală, cele mai gustoase produse de patiserie, cele mai bune platouri reci și deserturi de bucătărie, cele mai impresionante sculpturi culinare și piese artistice obținute din aluat de panificație, pastă de zahăr sau ciocolată, și va selecta lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2018 și Tortul Anului 2018.

Cei mai talentați brutari și patiseri vor concura în cele 4 categorii ale secțiunii de Panificație-Patiserie. și în 2018 atât brutarii artizani, cât și producătorii industriali de pâine vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2018, în două categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsă și metodele de fabricație — artizanale sau industriale. Patiserii talentați din toate colțurile României se vor întrece în obținerea celor mai bune produse de patiserie care sprijină stilul de viață sănătos. Tematica creațiilor artistice din aluat de panificație în anul 2018 va fi ‘Marea Unire’.

Organizatorii oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei secțiuni de concurs. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele patru variante de sponsorizare disponibile, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete de sponsorizare. Pentru detalii contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0732-575.556

Expoziția va fi vizitată în special de profesioniștii sectorului. Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără zeci de mii de specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării artizanale și industriale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele. La fel ca în anii precedenți, la ediția din 2018 sunt așteptați să participe mai mult de 21.000 de vizitatori.

De cealaltă parte se vor afla expozanții, printre care se numără cei mai importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activitățile specifice industriei de panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa.

Mai multe informații despre expoziția GastroPan puteți găsi pe www.gastropan.ro sau puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0733-313.042 sau e-mail info@gastropan.ro.

Cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureș și fiind o expoziție tip b2B, dedicată specialiștilor din domeniile vizate, va aduce împreună sute de furnizori din întreaga lume și zeci de mii de vizitatori — antreprenori, manageri, specialiști din domeniile vizate de expoziție: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentație publică, cafea, gastronomie și HoReCa.

NapocaNews